Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moet je hebben: de virale glazenset van IKEA

Dat wordt rennen naar de IKEA!

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn als er niet de nieuwste trends op worden gedeeld. Zo was dit keer de glazenset van IKEA aan de beurt. Want wat blijkt? Er gaat één specifieke set he-le-maal viraal op het platform. Enne, ook wij willen het nu in onze keukenkastjes hebben staan!

TikTok

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op leuke items voor in huis aankomt. Zo gaat er nu een hele leuke glazenset van IKEA viraal op TikTok en wij zijn obsessed. IKEA komt iedere maand wel weer met een nieuwe parel voor je interieur en dat is deze maand niet anders. TikTok was er weer razendsnel bij en wist deze glazenset te spotten.

IKEA glazenset

TikTokker IKEAKungensKurva maakte een video van de glazenset in de winkel en die ging compleet viraal. De glazenset is onderdeel van de Anledning collectie bij IKEA. De set bevat een wijnglas en een waterglas en is dus perfect om je gedekte tafel iets op te vrolijken. De glazen zijn een soort van geribbeld en hebben een gouden handvat. Ook enorm leuk voor de feestdagen dus!

https://www.tiktok.com/@ikeakungenskurva/video/7286045749459045664?

Daarnaast is de prijs ook nog eens goed te doen, want de waterglazen kosten ongeveer €3,36 per glas en de wijnglazen €4,22 per glas. Oeh! Dat wordt rennen naar de IKEA, want voor je het weet zijn deze populaire glazen weer uitverkocht.

Bron: Kookfans, Fem-Fem | Beeld: Emily in Paris