Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: Ferdi deelt B&B toekomstplannen

'Marvin en ik hebben een gezamenlijke droom'

premiere Kelly

Elkaar ontmoeten tijdens een programma, verliefd worden, samenwonen én een sprookjeshuwelijk: het is het prachtige liefdesverhaal van Marvin en Ferdi. Maarre, dat verhaal houdt na hun romantische bruiloft niet op! Want hoewel de twee het er wel eens tussen neus en lippen door over hadden, wil het stel toch echt een eigen B&B beginnen. Ferdi neemt zijn volgers daarom mee op huizenjacht voor hun nieuwe project.

B&B

"Nu mijn zaak weer even dicht is voor de winterperiode heb ik wat meer tijd om over andere dingen na te denken. Daarom neem ik jullie vandaag even mee in mijn gedachten", begint Ferdi zijn video op Instagram. "Zoals jullie wel eens gehoord of gelezen hebben, hebben Marvin en ik een gezamenlijke droom, en dat is ooit een B&B openen."

"We zien het zo voor ons dat we een stuk grond hebben waar we dan zelf op wonen en een apart gebouw voor de B&B. Of kleinschalig hotel, dat zou ik ook enig vinden. En het allermooiste zou zijn dat dat stuk grond groot genoeg is dat je daar ook kunt trouwen." Ferdi legt uit dat hij al de enige ervaring heeft opgedaan door zijn werk en dat Marvin zich wil laten omscholen tot trouwambtenaar. "Hoe leuk dat dat dan allemaal onder een dak kan?"

Ongeduldig als de pest

"Het lijkt me enig", gaat hij verder. Toch is dat idee in de realiteit wat moeilijker. "De huizenmarkt is natuurlijk een drama. De prijzen zijn heel hoog, de rente is heel hoog, dus het is niet heel ideaal om dat nu te doen. Dus misschien is het ook wel een plan voor over een paar jaar", gaat hij verder. "Maar ik ben zo ongeduldig als de pest, dus ik zit alweer op hete kolen." Ha! Hij gaat verder met: "Dus ik ben alweer op Funda aan het kijken, en nu heb ik wel wat pareltjes gevonden", biecht hij op.

Pareltjes

"Wij wonen nu heel dicht bij de stad, binnen tien minuutjes zijn we in de binnenstad. En als we deze plannen voortzetten, moeten we echt ver buiten de stad kijken. Al helemaal voor zoveel grond. Dan heb je het al gauw over 25 minuten buiten de binnenstad, met de auto. Dus wat is dan wijsheid? Misschien zijn we daar ook nog net iets te jong voor, maar er staan wat pareltjes!" Ferdi kan het dan ook niet laten om deze 'pareltjes' te delen in de onderstaande Instagram-video:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ferdi Pool (@ferdipool)

Enthousiaste reacties

En hoewel Ferdi nog een beetje twijfelt of het stel al wel klaar is om zover buiten de stad te wonen, zien zijn volgers dit plan al he-le-maal zitten. "Jullie 2 zouden geweldige gastheren zijn!", reageert iemand. "Laat het me weten wanneer jullie droom waar wordt. Ik kom graag langs 😍", schrijft iemand anders. Een andere volger schrijft: "Ik kom absoluut! Hele gave plannen mannen!! Maak jullie dromen waar! ❤️"

Bron: Instagram @ferdipool | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230330 - Première van de Amazon Prime Video documentaire KELLY Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Marvin Wijnans en partner Ferdi Pool