Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Britney vertelt het allemaal...

De zangeres zou zelfs al aan het daten zijn met iemand anders.

Een scheiding, een biografie en heel veel juice. Nu Britney Spears volledig onafhankelijk is, pakt ze de spotlights meer dan ooit. Maar tegelijkertijd maken fans zich ook zorgen, want hoe goed gaat het echt met de 41-jarige zangeres?

Scheiding

Sinds Britney Spears en Sam Asghari afgelopen augustus hun scheiding aankondigden, wordt er druk gespeculeerd. De twee waren zes jaar samen en veertien maanden getrouwd. Britney schreef na de scheiding op haar Instagram: "Ik ben een klein beetje in shock. Ik ga niet verklaren waarom we uit elkaar zijn, omdat dat andermans zaken niet zijn. Maar eerlijk gezegd kon ik de pijn niet meer aan." Toch zou Sam degene zijn geweest die uiteindelijk een punt achter hun relatie zette. In de pers gaf hij in eerste instantie aan dat dit was vanwege 'onoverbrugbare verschillen'. Vervolgens beweerde hij dat Brit vreemd zou zijn gegaan. Daar zou hij via bewakingsbeelden zijn achter gekomen.

Geen lieverdje

Ondertussen draait de geruchtenmolen over het liefdesleven van Miss Spears op volle toeren. Volgens tijdschrift US Weekly ging ze vreemd met haar ex-werknemer, de 37-jarige Paul Richard Soliz. Hij lijkt bepaald geen lieverdje te zijn. Rijden zonder rijbewijs, ordeverstoring, het in gevaar brengen van zijn kinderen en de illegale verkoop en het bezit van een vuurwapen. Voor dat laatste werd hij veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. Nadat hij vrij kwam, werkte hij naar verluidt twee maanden als klusjesman voor de zangeres, totdat Team Britney achter de affaire kwam.

Ook serial dater Pete Davidson heeft volgens bronnen zijn liefdespijlen gericht op de zangeres en wil graag 'sweet music' met haar maken. Of dit een match made in heaven is na zijn vele relaties op rij met o.a. Kim Kardashian, Emily Ratajkwoski en Chase Sui Wonders, is nog maar de vraag. Ze hebben in ieder geval veel gemeen: beiden hebben net een break-up achter de rug en de nodige mentale issues. Afgelopen juni kondigde Peter nog aan dat hij zich vrijwillig liet opnemen in een kliniek vanwege een borderline stoornis. Vrienden van Brit en Pete raden daten dan ook ten strengste af. Zo zouden ze hebben gezegd dat 'geen van beiden in de juiste stemming verkeert om een nieuwe relatie te beginnen' en 'dat dit het recept is voor een regelrechte ramp.' Maar daar trekken deze twee, allebei verslaafde aan de liefde, zich vast niets van aan...

Het hele verhaal van Britney Spears lees je in de nieuwe Grazia. Nu in de winkel!

Tekst: Rosa Lee Szarzynsk | Beeld: NL Beeld