Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-sterren zetten weer voet op Nederlandse bodem

Wat een gezelligheid!

De Bed & Breakfasts van de B&B Vol Liefde-sterren zijn de aankomende dagen eventjes gesloten, want ze zijn allemaal terug op Nederlandse bodem. Enne, dat is natuurlijk niet zonder reden, want de B&B-cast is terug voor het bombastische Televizier Ring Gala.

Televizier Ring Gala

Het was aan RTL Boulevard de taak om alle B&B-sterren op te wachten. En dat kon natuurlijk niet zonder een heerlijk warm onthaal van Aran Bade. Als eerst zien we Martijn en Marian binnen komen druppelen op Schiphol, gevolgd door Joy en Daní, Debbie en Paul.

"Weinig geslapen, dus erg vermoeid en hongerig", waren de eerste woorden van Martijn. "Maar ik ben blij dat ik er ben. Op naar de Televizier Ring!" Ook Joy en Daní zijn blij dat ze weer in Nederland zijn. "Ik had het absoluut niet verwacht natuurlijk", zegt Joy over hun nominatie. "Ik doe mee aan een realityshow en ineens staan we bij de Televizier Ring", lacht hij.

De outfits

Ook Marian heeft zin in het Televizier-avontuur. "Diep van binnen heb ik het gevoel dat het wel goed zit", zegt ze erover. Aran kijkt dan even naar haar vingers en merkt op dat ze al heel wat gouden ringen om haar vingers draagt. Is er dan nog wel plek voor de felbegeerde ring? "Alles gaat eraf als de ring gewonnen is", zegt ze dan meteen. "Ik ga gewoon voor die ene ring."

Joy en Daní zijn echter met hele andere dingen bezig, namelijk met hun outfits – wat wil je ook als je vriendin een stylist is, hé? "Ik heb drie jurken in de koffer zitten, dus we moeten nog even kijken wat het wordt", aldus Daní. Marian weet ook al precies met welke outfit ze gaat rondparaderen op de rode loper: "Addy van den Krommenacker, ja." Ook Martijn weet het al: "Dat wordt voor de eerste keer Martijn in een pak", onthult hij.

Speech

Maarre, hebben de B&B-sterren al een speech voorbereid voor de mogelijke winst? "Dat laten we aan Debbie over!", lacht Daní. "Ik moet je zeggen, ik had voorgesteld dat ik wilde speechen, maar ik heb er niks meer over gehoord. Maar uit ons dak zullen we gaan!", laat Debbie dan weten. In koor zeggen ze dan: "Gun ons die ring, jongens!" Wij zijn héél erg benieuwd.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde