Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Loiza Lamers over Jelle: ‘Terugkijkend was het liefde op het eerste gezicht’

'Ik was op een feestje in Paradiso en zag een knappe man met een lekkere babbel van wie ik dacht: die is leuk!'

Loiza Lamers is niet bang om zich bloot te geven, of het nu op een podium, voor de lens van de fotograaf of in een openhartig interview met Grazia is. Het model straalt op de cover van Grazia's Beauty Issue, waarin ze onder meer vertelt over haar grote liefde Jelle.

Liefde op het eerst gezicht

"Als ik er nu op terugkijk, kan ik wel spreken van liefde op het eerste gezicht", zegt Loiza over haar vriend in de nieuwste Grazia. "Maar dat is omdat ik weet hoe goed het is gelopen. Op dat moment zelf weet en voel je dat nog niet echt."

De twee hebben elkaar ontmoet in het uitgaansleven. "Ik was op een feestje in Paradiso en zag een knappe man met een lekkere babbel van wie ik dacht: die is leuk! Maar we hebben het natuurlijk allemaal weleens meegemaakt dat je een leuke jongen ontmoet en vervolgens niks meer terug hoort. Dat was bij Jelle gelukkig niet het geval", vertelt ze. "We zijn nu dik twee jaar samen en hebben vorig jaar een huis gekocht."

Meer rust

Waarom het zo goed werkt met Jelle? "Het voelt gewoon heel fijn als we samen zijn. Hij heeft wat meer rust, waardoor het bij hem echt thuiskomen is en ik zelf ook heel erg tot rust kan komen", legt ze uit. "Dat gevoel had ik eigenlijk al heel snel." Loiza vertelt dat haar lover niets heeft het wereldje waarin zij werkt. "Soms gaat hij voor mij mee over een rode loper, maar vaak is het ook van: ga maar lekker alleen. Ik vind het fijn dat hij me steunt en accepteert in alles wat ik doe, maar er niet per se onderdeel van uit hoeft te maken."

Gigi

Inmiddels hebben Loiza en Jelle ook een kleintje samen: toypoedel Gigi. "Ja, ze is nu bijna een jaar oud en we zijn zo verliefd op haar", vertelt ze enthousiast. "Ik ben opgegroeid met honden en ik had al vaker gezegd dat een hond me zo leuk leek, en vervolgens kende mijn manager iemand met een nestje. Ik zag Gigi en zei: ‘Heeft ze al een baasje?’ Nee, dat was niet het geval, dus heb ik meteen haar foto naar Jelle doorgestuurd", blikt Loiza terug. "We zijn diezelfde avond nog gaan kijken en toen waren we natuurlijk verkocht. Het is zo’n leuk en lief hondje. En ze blijft klein, dus het is gewoon echt onze baby."

In de nieuwste Grazia vertelt Loiza Lamers ook openhartig over haar kinderwens, modellenwerk en andere dromen. Vanaf 11 oktober in de winkel! 

Tekst: Jill Waas | Beeld: Kee & Kee @ Sticky Stuff | Styling: Valérie Ntantu | Haar & make-up: Resy Ramaekers @ Joyce Walian Agency