Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

B&B Vol Liefde-Joy en Dani over toekomstplannen: 'Vooral heel avontuurlijk'

'We zijn ook aan het kijken of we samen iets op kunnen zetten'

RTL Content Event

Wat voor Joy en Daní in B&B Vol Liefde begon als een spannend avontuur zonder verwachtingen, eindigde in een prachtig liefdesverhaal. De tortelduifjes zijn nog altijd even gelukkig en wonen inmiddels samen. In de allernieuwste Grazia vertellen ze over hun toekomstplannen.

Waren er verwachtingen?

Als je je opgeeft voor B&B Vol Liefde, ga je meestal met een aantal verwachtingen het avontuur aan. Voor Daní was dit echter niet het geval, zo vertelt ze. "Ik had er niet heel veel verwachtingen van. Omdat ik als laatste van de dames aankwam, dacht ik dat Joy waarschijnlijk de liefde al zou hebben gevonden. Het was eigenlijk alleen maar een cadeautje dat dat niet zo bleek te zijn", aldus Daní. Joy had natuurlijk de verwachting dat hij in het programma zijn liefde zou vinden. "Maar voordat Daní er was, was ik eigenlijk de hoop al kwijt – ik zat er helemaal doorheen. Op het moment dat Daní binnen kwam lopen, kreeg ik weer helemaal nieuwe energie." Aahw!

Liefde op het eerste gezicht

En die nieuwe energie kwam natuurlijk niet zomaar. Voor Joy was het dan ook liefde op het eerst gezicht, zo geeft hij toe. "Ik denk dat Daní daar iets langer voor nodig had." Enne, dat was ook zeker waar. "Ja, ik had natuurlijk nog nooit een serieuze relatie gehad dus ik had iets langer de tijd nodig. Maar na twee dagen begon het al wel een beetje te kriebelen in mijn buik." Oeh la la.

De toekomst

Maar hoe zien de twee eigenlijk hun toekomst samen? Well, dat hebben ze al helemaal uitgestippeld. "Ik zie het vooral heel avontuurlijk", zegt Joy. "We zijn allebei ondernemend dus we werken veel samen, en we zijn ook aan het kijken of we samen iets op kunnen zetten." Sounds good! Daní haakt daarop in met: "We zijn ook bezig met een eigen YouTube-kanaal. Er is in de tussentijd van de opnameperiode tot nu natuurlijk superveel gebeurd wat niet gefilmd is en wat mensen best interessant vinden. Daarom hebben we vanaf april alles zelf vastgelegd en nu komt er iedere zondag een video online."

Het hele interview met Joy en Daní lees je in de allernieuwste Grazia. Morgen in de winkel!

Tekst: Esther Reitsema | Beeld: 

Showbizz
  • 27-09-2023, Amsterdam, NLD. RTL Content Event. Op de foto: Dani Zijlstra en Joy van Swieten. Foto: NL Beeld / David Heukers