Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: hebben Fabrizio Tzinaridis en Lie Meurs een relatie?

De foto zegt in ieder geval genoeg!

Lie Meurs en Fabrizio Tzinaridis kennen we natuurlijk allemaal uit realityprogramma's als Ex On The Beach, Temptation Island en De Bachelor. De twee zaten zelfs met elkaar in Temptation Island VIPS, waar Fabrizio meedeed als koppel met ex-vriendin Pommeline, en Lie als verleidster. Dat het tussen Fabrizio en Pommeline niks is geworden, kunnen we nu wel stellen, maar Fabrizio en Lie daarentegen... Die lijken het wel héél gezellig met elkaar te hebben.

Rumour has it...

Al eerder gingen er geruchten rond dat de twee misschien wel met elkaar aan het daten zouden zijn, maar dit werd echter nooit bevestigd door henzelf. Tot vandaag, toen Fabrizio een foto in zijn Instagram-verhaal plaatste met een wel heel bekende dame: Lie! "Hi Monday", staat er bij de foto van een héle knusse foto van de twee. Betekent dit wat we denken dat het betekent? Aahw!

Temptation Island VIPS

Tijdens hun deelname aan Temptation Island VIPS konden de twee het meteen al erg goed met elkaar vinden – er kwam namelijk later naar buiten dat de twee een relatie hadden met elkaar tijdens het programma (!). Pommeline daarentegen vond dit – natuurlijk – wat minder fijn, maar hey: wie houdt ze nu nog tegen? De twee zijn, zoals het nu lijkt, namelijk happier than ever met elkaar.

Zo werden ze een aantal maanden geleden al met elkaar gespot, iets waar ze tot op de dag van vandaag nog niks over hebben losgelaten. Wel teasen ze af en toe met wat mysterieuze kiekjes. Zo vroeg iemand een aantal maanden geleden al of Fabrizio alweer aan het daten was, waarop hij antwoordde met: "Zijn we aan het doen", inclusief een foto met een vrouw – die wel heel veel op Lie leek – waar hij nét het gezicht van had weggesneden. Toch is het nu wel overduidelijk dat de twee wel degelijk met elkaar aan het daten zijn. Enne, geef ze eens ongelijk!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, De Bachelor, EOTBDD