Zo bedroog Fabrizio Pommeline met Julia

Dit wisten we nog niet!

Lees ook

We weten inmiddels dat Fabrizio en Pommeline Temptation Island VIPS niet overleefd hebben. De twee waren tijdens hun deelneme aan het realityprogramma nog verloofd, maar na het programma werd die verloving alsnog verbroken. In Temptation Gossip vertelt Fabrizio openhartig over Pommeline en hoe hij de fout inging met Julia.

Band

Dat Fabrizio en Julia in Temptation Island VIPS een band hebben opgebouwd, was duidelijk zichtbaar voor ons als kijkers. Maar we hadden toch stiekem gehoopt dat Fabrizio zijn band met Pommeline niet zou vergeten.

Inmiddels weten we dat die band met Pommeline toch verbroken is en dat dit onder andere te maken heeft met Fabrizio's gevoelens voor Julia. "We wisten allemaal heel goed dat er tussen mij en Julia een soort van aantrekkingskracht was. Die we dan allebei negeerden en ontkenden ook. Naderhand wilde Pommeline dat ik geen contact meer had met Julia of minder, want we spraken elkaar dagelijks. Dat heb ik drie dagen volgenhouden. Uiteindelijk ben ik haar weer gaan appen."

Lees ook: Temptations Fabrizio ging meerdere keren vreemd

Stiekem afgesproken

Het bleef uiteindelijk niet alleen maar bij appen, want de Temptation-deelnemer sprak ook stiekem af met Julia. "Ik heb het heel lang verzwegen. Ik had gewoon vanaf dag één eerlijk moeten zijn en moeten zeggen: 'Kijk Pommeline, hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam is gedoofd en ik heb gevoelens voor een ander. Of ik verlang er naar om vrij te zijn.' Maar ik durfde het niet op dat moment. Uiteindelijk stortte niet alleen haar wereld in, maar die van mij ook. We waren verloofd en woonden samen", vertelt Fabrizio.

Het Temptation Island VIPS-koppel is dus niet onder de beste omstandigheden uit elkaar gegaan. Ook heeft Pommeline de tattoo van Fabrizio op haar been weg laten laseren.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook