Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Love Islanders releasen eigen nummer

'Alles is eigenlijk begonnen vanuit een grappig, maar bizar tafereel op Love Island zelf'

Dat de Love Islanders van dit seizoen na het programma niet hebben stilgezeten, dat is een ding wat zeker is. Want wat blijkt? Ex-islanders Imad, Zoran, en de gebroeders Kevin en Jonna hebben hun eigen nummer Geen Stress uitgebracht. Exciting!

Grappig, bizar tafereel

Het nummer is eigenlijk al ontstaan tijdens hun verblijf in de Love Island-villa, zo vertelt Jonna aan Het Nieuwsblad. "Alles is eigenlijk begonnen vanuit een grappig, maar bizar tafereel op Love Island zelf. Imad moest in de villa naar het toilet gaan. De wc's stonden boven allemaal in een gedeelde badkamer. Op een gegeven moment was ik mijn tanden aan het poetsen, terwijl Imad op het toilet zat. Een rare situatie, waarop hij spontaan zei: 'Jonna, kakoe kakoe. Geen stress." Ha!

Geen stress

In eerste instantie had het viertal dan ook nooit verwacht dat ze er ook echt iets mee zouden gaan doen. Maar toen Videoland een snippet van een zingende Imad op het toilet deelde, dacht ze er nog eens twee keer over na.

Dat Zoran ook nog eens werkt als producer trok ze uiteindelijk over de streep, waardoor Geen Stress ontstond. "Hij heeft samen met een collega-producer zijn schouders onder het project gezet", aldus Jonna. Enne, als je benieuwd bent geworden naar deze nieuwe tune, hebben we goed nieuws! Geen Stress is vanaf nu te streamen en te downloaden op Spotify.

Reünie

Zullen we het viertal dan ook zien optreden tijdens een Love Island-reünie? Presentator Farja vroeg al eerder in Realitea aan winnaars Kengi en Kimmy of er een reünieaflevering komt. “Ik weet het niet, maar Nycole had het er van de week wel over”, zegt Kimmy. Kengi voegt daaraan toe: “Ik had gehoord midden oktober. Maar ik heb nog niets gezien van een planning, of zo.” Het zou Kimmy en Kengi in ieder geval leuk lijken als er een reünieaflevering komt. “Ik heb er helemaal zin in”, zegt Kimmy. Wij ook!

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island/RTL