Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Sex Education? Dan wil je deze nieuwe Netflix-serie ook zien

Nieuw kijkvoer!

Het vierde seizoen van Sex Education staat inmiddels op Netflix en daarmee is de serie helaas ten einde gekomen. Weet jij ook niet meer wat je moet kijken na het bingen van the final season? Say no more, want er is een leuke nieuwe en tevens soortgelijke serie op Netflix verschenen.

Nieuwe serie

In Sex Education volgen we een aantal tieners op de middelbare school die ieder zo hun eigen problemen hebben. Helaas is er een einde gekomen aan dit high school drama en moeten we op zoek naar een nieuwe favo serie. Vind jij high school-series zoals Sex Ed ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws voor je. Afgelopen donderdag is er nieuwe serie op Netflix verschenen, namelijk Everything Now. Deze serie gaat over de zestienjarige Mia, die na maanden herstellen van een eetstoornis een bucketlist vol typische tienerervaringen bedenkt om haar verloren tijd in te halen.

De bucketlist wordt steeds langer en samen met haar vriendinnen en een grote nieuwe liefde probeert ze de lijst af te werken. Daardoor komt ze terecht in een wereld van afspraakjes, feestjes en eerste zoenen. Hieronder kun je alvast de trailer bekijken. Exciting!

Cast

De serie is gemaakt door makers Rob Bullock en Andy Harries, die eerder ook samenwerkten aan de series Who is Erin Carter? en The Crown. Dat belooft veel goeds!

De cast heeft tevens ook een aantal acteurs die je misschien al ergens van kunt kennen. Niemand minder dan hottie Luca Slade, The Sandman-actrice Vivienne Acheampong, Sam Reuben, The Witcher-actrice Niamh McCormack en George Greenland. De hoofdrol van Mia is weggelegd voor Sophie Wilde. Het eerste seizoen van de serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf nu op Netflix te zien. Dat wordt bingen dit weekend!

Bron: Filmvandaag | Beeld: Netflix