Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Monica Geuze deelt stukken uit haar 'Verraders-dagboek'

Zit Mo op het goede spoor?

Fans van De Verraders zijn natúúrlijk op de hoogte van de bloedstollende Halloween-editie van het programma. De eerste twee afleveringen staan inmiddels ein-de-lijk online, en de spanning is meteen om te snijden. Niemand minder dan Monica Geuze is ook te zien in deze editie. En om haar volgers een kijkje in haar gedachten te geven, deelde ze recent een stukje uit haar 'Verraders-dagboek'. Oeh!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste twee afleveringen van De Verraders.

Dagboek

Hoewel we nog maar twee afleveringen ver zijn in deze Halloween-editie, zijn de verdenkingen al heel erg duidelijk. Zo is er zelfs al een verrader tijdens de eerste ronde tafel weggestuurd – enne, dat is bést knap.

Mo zit zelfs zó goed in de olie, dat ze recent al wat stukken uit haar dagboek deelde op haar Instagram. Hierin vertelt ze wie ze hoog op haar 'verraders-lijstje' heeft staan. Zo zien we bijvoorbeeld JayJay Boske, Rob Goossens en Guido Weijers bovenaan staan. Echter, staat er nóg een naam die Monica verdenkt, maar die kunnen we nét niet zien – hm, pure toeval of toch expres?

Op het goede spoor, of toch niet?

En dat Monica op het goede spoor zit, is een ding wat zeker is. Zo is Guido – één van de drie verraders – er in de eerste aflevering al uitgestuurd. En hoewel deze keuze in eerste instantie niet helemaal doordacht was door de getrouwen, was het een hele goede zet.

Toch zou Mo wat beter haar best moeten doen om erachter te komen wie de andere twee verraders zijn, want JayJay en Rob kloppen dan weer niet. André Dongelmans en Eva Koreman mogen dit seizoen namelijk ook de rol van verrader op zich nemen. En nu Guido weg is, mogen de twee natuurlijk iemand anders vragen om hen te joinen. Enne, dat is niemand minder dan Pepijn Lanen. Maar of hij dit aanbod aanneemt? Dat is nog een grote vraag. Exciting!

Bron: RTL Nieuws, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram