Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: hier slapen Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver tijdens Expeditie Robinson

Het is heus geen vijfsterrenhotel.

Tijdens Expeditie Robinson moeten de kandidaten zien te overleven op onbewoonde eilanden. En als we de kandidaten moeten geloven, dan is dat niet altijd een pretje. Wie had gedacht dat presentatoren Nicolette Kluiver en Art Rooijakkers er iets beter bij zouden zitten, heeft het helaas mis. In een filmpje op het Instagram-account van Expeditie geeft Art een rondleiding achter de schermen.

Vakantiehuisje

De presentatoren van het survivalprogramma besteden hun vrije uurtjes niet in een op-en-top luxe hotel. Ook Art en Nicolette moeten namelijk een beetje luxe inleveren. Art laat zien dat hun optrekje heus geen vijfsterrenhotel is. "Hier moest ik even aan wennen, want het is niet heel zacht. Het is geen 5 sterren", zegt hij over zijn bed in het huisje. Art heeft geprobeerd om zijn huisje zo gezellig mogelijk te maken. Zo heeft hij op de muur een aftelkalender gehangen die zijn dochters voor hem gemaakt hebben. Art is maar liefst 43 dagen weg van huis. "Ik ben nog nooit zo lang van huis geweest sinds ik twee dochters heb." Ahw!

Badkamer

Daarna loopt hij door naar de badkamer. "Hier kun je op de wc zitten en douchen tegelijk. Waar kan dat? Nou, hier!”, vertelt hij. Vervolgens gaat hij op de wc-pot zitten, maar die blijk nog nat te zijn. "Nu heb ik een natte kont", zegt hij lachend.

Al met al heeft Art – vergeleken met de deelnemers – niks te klagen. "Leuke inkijk! Maar we hoeven toch geen medelijden te hebben? 😍", reageert een volger in de comments, waarop Art zelf reageert met. "Zeker niet!"

Bron: Girlscene | Expeditie Robinson (shotbysud), Instagram