Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Kylie Jenner heeft Timothée Chalamet als achtergrond

Oeh la la!

PFW - Acne Studios Front Row

Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn in love! De afgelopen maanden draaide de geruchtenmolen rondom de relatie van de twee overuren. Toch werden de twee nauwelijks in het openbaar gespot, maar de telefoonachtergrond van Kylie liegt er niet om!

Aan het daten

Op social media werd er begin dit jaar gespeculeerd dat Kylie en Timothée aan het daten zouden zijn. Niemand, maar dan ook echt niemand, zag dit nieuwe Hollywoodkoppel aankomen. Toch date Kylie Jenner blijkbaar al maanden met de bekende acteur. Toen ze deze zomer op het festival Coachella gespot werden samen, werden de geruchten bevestigd. Enne, dat het serieus is tussen de twee bewezen ze onlangs wel toen ze zoenend werden gespot tijdens een concert van Beyoncé en een week later verschenen ze in matching outfits bij de US Open.

Achtergrond

Ook gaat er nu een TikTok viraal waarop we Kylie's telefoonachtergrond kunnen zien. En nee, het is geen foto van Stormi of Aire, maar een selfie van haarzelf en Timothée. Kylie werd tijdens Milaan Fashion Week gespot op straat en toen ze op de foto werd gezet had ze toevallig haar telefoon naar de camera's gericht. Elle Mexico schrijft dat 'love in the air is'. Hmmm...

@hfazzz Omfg thank you not skinny but not fat #kyliejenner #timotheechalamet ♬ yeah hot people use this sound - cxaluv

Zou dit betekenen dat het toch echt officieel aan is tussen Kylie en Timothée. Het lijkt er nu wel heel erg op, maar een officiële bevestiging blijft nog altijd uit. To be continued!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld, TikTok

Showbizz
  • Kylie Jenner attends the Acne Studios Womenswear Spring/Summer 2024 show as part of Paris Fashion Week on September 27, 2023 in Paris, France. Photo by ABACAPRESS.COM