Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig: Love Islands Eilish en Gianni zijn uit elkaar

'Voor veel van jullie onverwacht'

Too bad, want Eilish en Gianni hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. Het voormalig Love Island-koppel deelt het treurige nieuws vanmiddag op Instagram.

Uit elkaar

Mocht je de love story van Gianni en Eilish hebben gemist, hierbij een kleine recap. Drie jaar geleden was het stel te zien in het tweede seizoen van Love Island. De relatie van Gianni en Eilish had een bijzonder begin. Ze waren namelijk beiden geen onderdeel van de originele cast van singles, maar kwamen pas in een latere aflevering het programma binnen als bombshells. In plaats van een setje te vormen met één van de aanwezige deelnemers, vonden de twee een vonkje bij elkaar – en zo wisten ze uiteindelijk een plek in de finale te veroveren. Ze grepen helaas naast de felbegeerde winst, die ging naar Joan en Mert, maar konden desondanks hun geluk niet op. De twee hadden elkaar namelijk helemaal gevonden.

Toch is er nu een einde gekomen aan het sprookje van de twee. "Voor veel van jullie onverwacht, iets wat Gianni en ik met jullie willen delen", schrijft Eilish vandaag in haar Instagram Stories.

Vrienden

"Soms is liefde en houden van ook loslaten en dit is wat wij gaan doen." Gianni en Eilish hebben besloten om als vrienden uit elkaar te gaan. "Wij houden nog steeds heel erg van elkaar en gaan daarom als vrienden uit elkaar."

"Voor ons beiden is dit een hele grote klap, iets wat wij beiden rustig en op ons eigen tempo moeten gaan verwerken", vervolgt Eilish. "Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde in zouden gaan. Dit omdat wij beiden heel veel respect hebben voor onze relatie." Eilish hoopt dan ook de ruimte te krijgen om dit een plekje te kunnen geven.

Beeld: Privébeeld Gianni en Eilish