Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Je kunt het huis van Otis in Sex Education huren

Het huis heeft een zonnedek, een eigen bioscoopzaal en een pizzaoven.

Ben je helemaal hooked aan de serie Sex Education en ben je het vierde seizoen ook volop aan het bingen? We snappen je. Goed nieuws voor alle Sex Education-fans, want het prachtige huis van Otis staat te huur!

Het Chalet

Waan je net als Otis, Jean, Eric en Maeve in het prachtige Moordale! Oke, oorspronkelijk heet het Symonds Nat Rock in de Wye Valley in Herefordshire en zit het vlakbij de grens van Wales. Enne, leuk om te weten dat 'Het Chalet', want dat is de officiële naam van het huis, ook een rijke geschiedenis heeft. Zo bestaat het al ruim honderd jaar en ligt het verscholen in het Forest of Dean, een bebost gebied waar je optimaal van de natuur kunt genieten. Oh my!

In de serie zien we al veel kanten van het huis, maar eigenlijk zijn er nog meer mooie plekken te vinden. Zo is er een serre vol met planten, een zonnedek, een eigen bioscoopzaal en zelfs een pizzaoven. Uiteraard heb je ook de veranda achter het huis, waar we Otis vaak zien ontbijten in de serie.

Vriendenweekend

Wil jij de serie bingewatchen op een gepaste plek? In 'Het Chalet' is er plaats voor maximaal tien personen. Toch kun je niet helemaal losgaan á la Otis, want de eigenaar laat niet iedereen het huis huren. Hij heeft namelijk ook buren die erg gehecht zijn aan hun rust.

Je moet wel diep in de buidel tasten om het huis te huren. Voor een verblijf van vier dagen in oktober met vier personen betaal je het luttele bedrag van £ 3.360 (€ 3865,67). Ai...

Bron: Her | Beeld: Sex Education, Instagram