Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Vissen

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Lucky you! Vandaag, vrijdag 22 september, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Vissen: 20 februari – 20 maart

Planeten Saturnus en Neptunus in je teken, lopen nog steeds retrograde. Hierdoor kun je niet echt iets met je ambities doen, het schiet namelijk niet op. Hoezeer je je daar ook op richt of je best voor doet, er zit nu gewoon geen beweging in. Laat het dan ook liever los en geniet van de rust en vrijheid dat dit oplevert. Het is nu een veel betere periode om na te denken, plannen te maken en aan zelfreflectie te doen.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia (Netflix)

Laatste nieuws