Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eloise van Oranje is niet van plan om voor altijd influencer te blijven

'Ik zie het voorlopig als iets leuks, een extraatje'

Eloise van Oranje timmert al een tijdje hard aan de weg als influencer. But that's not all! De beauty zit absoluut niet stil en werkt steeds harder om te bewijzen dat ze écht wel meer dan een gravinfluencer is. Ze is dan ook niet van plan om voor altijd influencer te blijven.

Influencer

Dat Eloise van Oranje een alleskunner is, weten we inmiddels wel. Zo deed ze mee aan verschillende tv-programma's, zet zich in voor mooie campagnes, lanceert ze haar eigen website én is haar bijnaam gravinfluencer. Hoewel we op haar Instafeed en Instagram Stories regelmatig mee kunnen genieten van gezellige kiekjes uit haar dagelijkse leven, is het niet haar droom om voor altijd influencer te blijven.

Droom

Ter ere van het 20-jarig bestaan van het tijdschrift LINDA vertelt Eloise openhartig over haar leven als influencer. In de jubileumeditie vraagt Rapper Glen Faria aan de gravin of het haar droom is om influencer te zijn. "Totaal niet. Ik ben zelfs blij dat het niet mijn baan is, dat ik niet hoef samen te werken met bedrijven om er geld mee te verdienen", vertelt de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. "Ik ben er gewoon ingerold en zie het voorlopig als iets leuks, een extraatje."

Instagram posts over klimaatproblematiek

Het valt Glen op dat Eloise ook haar mening over bijvoorbeeld klimaatproblematiek deelt op haar Instagram. "Honderd procent, want ik ben me wel bewust van het feit dat ik zo'n groot platform heb. Daar wil ik meer mee dan alleen wat leuke fotootjes posten", vertelt ze. "Ik post die dingen vooral omdat het zo'n grote rol in mijn leven speelt. Klimaatproblematiek, duurzaamheid. Dat vind ik belangrijk. Het is onderdeel van wie ik ben en het is fijn dat ik daar af en toe iets over kan zeggen, maar het is niet zo dat ik continu de druk voel om alles goed te doen." Good job, Elo!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld