Girl boss! Eloise van Oranje lanceert eigen website

Hoe leuk!

Dat Eloise van Oranje een alleskunner is, weten we inmiddels wel. Zo deed ze mee aan verschillende tv-programma’s, is haar bijnaam gravinfluencer en zet ze zich in voor mooie campagnes. Haar nieuwste uitdaging? Ze heeft een eigen website gelanceerd.

Twee soorten royals

Gravinfluencer Eloise van Oranje timmert al een tijdje hard aan de weg als influencer. But that’s not all! De beauty zagen we namelijk ook schitteren in het programma Het Perfecte Plaatje, waar ze het behoorlijk ver wist te schoppen. De gravin zit absoluut niet stil en werkt steeds harder om te bewijzen dat ze écht wel meer dan een gravinfluencer is. Een gravinflunemer, bijvoorbeeld.

Samen met haar compagnon Thomas Latcham is ze al maanden bezig met het opzetten van My Lima Lima: een bedrijf dat geld inzamelt voor goede doelen door luxe tweedehands kleren en accessoires te verkopen. Haar eerste grote mijlpaal voor het bedrijf heeft Eloise nu te pakken: de website van My Lima Lima is gelanceerd.

Goede doelen

Met het opzetten van My Lima Lima bewijst Eloise opnieuw dat ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor een betere wereld. Haar businessplan? Fashion lovers items laten doneren die én een tweede leven krijgen én geld opleveren voor goede doelen. Daaronder vallen als eerste ondersteunende doelen Kids Rights en Stichting Everyday People. Een mooi begin, al streven Eloise en Thomas ernaar om zich uiteindelijk in te zetten voor nog grotere doelen die opkomen voor de gelijkheid van allerlei groepen in de samenleving.

Gezien Eloises kringen zou het straks zomaar kunnen dat er een japon, tas of stel muiltjes van nichtje Amalia of tante Máxima op de website verschijnt… Oeh!

Bron: All Things Amalia, Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws