Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kimmy en Kengi over hun mooiste moment samen op Love Island

'Dat was voor mij wel het allermooiste moment'

Het Love Island-avontuur eindigde voor Kimmy en Kengi als een sprookje. Na een grandioze finale werden de twee gekroond tot de winnaars van Love Island 2023. In gesprek met Grazia blikken de twee terug op hun deelname en vertellen ze over hun mooiste moment samen.

Liefde op het eerste gezicht

Kimmy en Kengi vormden al vrijwel vanaf het begin een koppeltje en waren de rest van het seizoen dan ook niet bij elkaar weg te slaan. Of het liefde op het eerste gezicht was? Voor Kengi wel en voor Kimmy ook zo goed als. "Voor mij was het al wel snel duidelijk dat ik interesse had in Kimmy", zegt Kengi.

"Toen ik binnenkwam wist ik het niet meteen, omdat er heel veel op me af kwam. Maar binnen een paar uur merkte ik meteen dat ik met Kengi een leuke klik had en dat had ik met de anderen niet", aldus Kimmy.

Mooiste moment

De lovebirds hebben veel leuke dingen gedaan tijdens hun avontuur, maar voor beiden sprong er één moment uit. "Voor mij was dat het moment dat Kengi terugkwam uit Casa Amor", vertelt Kimmy. "In de dagen dat hij weg was ging het echt niet goed met me. Op een gegeven moment voelde ik me echt heel verdrietig en raar en ik miste hem heel erg. Ik was gewoon heel erg gestrest en gewoon echt sad. Het moment dat hij terugkwam en hij me vroeg of ik zijn vriendin wilden worden, dat was voor mij wel het allermooiste moment."

Kengi had al gehoopt dat Kimmy hem na Casa Amor miste, omdat hij stiekem al in zijn achterhoofd had om haar 'verkering' te vragen. "Ik kwam terug en zag hoe erg Kimmy me de afgelopen dagen had gemist. Dat was gewoon de doorslaggevende factor en een bevestiging voor mezelf dat het tijd was om een relatie te starten." Aahw!

Beeld: Love Island