Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island-Gala over Kluuk: 'Ik weet het allemaal nog niet'

'Ik ga gewoon go with the flow'

Gala en Vanity vonden jammer genoeg niet de ware liefde in Love Island, maar een vriendschap hebben ze zeker opgebouwd met z'n tweeën. Enne, daarom was het hoogtijd voor de twee om in de auto van YouTuber Nick Eshuis te stappen om te praten over de juicy details van hun avontuur. En dan met name de avonturen ná de villa, als het aan Nick ligt.

Gala en Kluuk

Nick zou Nick natuurlijk niet zijn om de twee dames niet het hemd van het lijf te vragen. Hij valt dan ook meteen met de deur in huis en vraagt Gala of ze nog goed contact heeft met Kluuk, aangezien de twee samen op social media verschenen. En dat ze het een knappe man vindt, is een ding wat zeker is – maarre, wie vindt dat nou niet?

"Momenteel is het echt vriendschappelijk. We gaan elkaar nog meer zien", legt Gala uit. Dan legt ze uit dat ze Kluuk recent voor het eerst weer heeft gezien na de villa, met nog een paar andere oud-deelnemers. "Maar, eigenlijk wilde hij me deze week 1 op 1 zien", geeft ze dan toe. "Ik weet het allemaal nog niet. Ik ga gewoon go with the flow. Het is eigenlijk ook de eerste jongen waar ik goed mee kon praten. Ik ben toen gewoon op mijn gevoel afgegaan en dat is stom. Gister hadden we ook een leuke tijd samen, dus ja."

Hebben ze gezoend?

Nick kan het dan toch niet laten om te vragen of ze al hebben gezoend, waarop ze antwoord met een lach. "Jullie hebben gezoend!", schreeuwt Nick dan enthousiast. "Nee, dat is gewoon omdat het een vraag is waarvan ik wist dat het ging komen." Toch wil Nick álles weten en vraagt of ze 'ook geen kusje hebben uitgedeeld', waarop ze weer lachend nee zegt.

Vanity en Thymo

Maar hoe zit het eigenlijk met Vanity en Thymo? "Goed!", antwoordt ze meteen. "De dag dat ik naar Rumag was geweest hebben we afgesproken. Toen heb ik met hem en zijn vrienden gebarbecued. Maar ik was ook jarig die nacht, dus ik ben vroeg naar huis gegaan", legt ze uit. "Maar het was heel leuk en we klikken ook heel goed buiten de villa." Wel kaart ze aan dat ze het heel jammer vond dat dit in de villa niet het geval was.

Toch vindt ze het reizen tussen Nederland en België wel een dingetje. "Misschien dat het dan vriendschappelijk blijft. Ik weet het niet. Maar momenteel denk ik dat dat een struggle gaat zijn. Ook omdat ik ga studeren." Ah, fingers crossed dat het toch iets wordt tussen de twee!

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Love Island