Vandaag is het de geluksdag voor het sterrenbeeld Kreeft

It's your lucky day!

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Lucky you! Vandaag, zaterdag 16 september, is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Kreeft: 22 juni – 22 juli

Er lopen nogal wat planeten retrograde, waardoor jij regelmatig het gevoel kunt hebben dat de tijd stilstaat. Je wilt vooruit, alleen is er altijd wel weer iets of iemand die dat tegenhoudt. Je kunt je er beter bij neerleggen en niet strijden. Dat kost je onnodig veel energie. Nestel je liever wat vaker met een kop thee of koffie op de bank om te cocoonen of tijd door te brengen met je lover. Dat brengt je veel meer.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws