Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben: HEMA verkoopt een heuse tompoucekoffer

OMG!

Hema Ladenlokal in der Altstadt von Düsseldorf

Heb jij je vakantie nog tegoed, of staat er binnenkort een leuk stedentripje op de planning? Ren dan naar de HEMA, want daar scoor je nu een heuse tompoucekoffer. Deze fantastische koffer is niet alleen om op te vreten, maar ook nog eens mega handig.

Tompoucekoffer

Denk je aan HEMA, dan denk je aan de tompouce. En na tompouce sneakers, verkoopt het warenhuis nu ook een heuse tompoucekoffer. En ja, die ziet er net zo geweldig uit als het klinkt. Het is namelijk gewoon letterlijk een tompouce op wieltjes. Zo is de bovenkant van de koffer knalroze en glimmend (net als de glazuurlaag van het gebakje), de ritssluiting is roomkleurig (net als de vulling) en de achterkant is mat bruin (net als het koekje). Daarnaast is de rits ook nog eens voorzien van twee kleine tompoucen. We love it! 

De binnenkant van de koffers is bovendien ook erg handig. Zo kun je de ene helft volledig afsluiten met een rits. Het ritsvak heeft daarnaast ook nog extra handige vakjes. De andere kant heeft een elastische band. En de volledige binnenkant is, zoals je van een tompouce verwacht, zachtgeel.

tompoucekoffer tompoucekoffer

Beeld: HEMA

Handbagage

De koffer mag je bij de meeste vliegtuigmaatschappijen meenemen als handbagage, maar hij is natuurlijk ook ideaal voor een weekendje weg. Hij weegt zo'n 2,4 kilo en er past 33 liter in. Dankzij de vier dubbele wielen, rolt-ie ook nog eens superfijn. Wil je deze koffer nu ook bemachtigen? We get that. Ren dan snel naar een HEMA bij jou in de buurt, want er is slechts een beperkte voorraad van deze unieke koffers. Je shopt de tompoucekoffer online en in de winkel voor 66,50 euro. Happy holiday! 

Bron: HEMA, Girlscene | Beeld: Adobe Stock, HEMA