Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Kluuk heeft nu contact met deze Islander

Hoe leuk is dat?

Voor Kluuk eindige het Love Island-avontuur vorige week toen hij bij de herkoppeling als single overbleef. Inmiddels is de hunk weer in Nederland. En hoewel hij bij zijn exit aangaf dat hij voorlopig nog even single wil blijven, schijnt hij nu toch voorzichtig contact te hebben met een andere afvaller!

Herkoppeling

Kluuk vormde in Love Island een koppel met de knappe Naomi, maar zij werd gekozen door Job en dus moest Kluuk het ontgelden en naar huis. Aan Grazia vertelde hij dat hij het jammer vond dat hij moest vertrekken. “Ik had daar het liefst zo lang mogelijk willen zitten om te kijken of het wat zou worden met Naomi of met een andere dame die binnen zou komen lopen.”

Contact met...

Voordat Kluuk het vliegtuig in stapte gaf hij voor de camera aan dat hij voorlopig nog even single blijft, maar wellicht is hij nu toch van gedachten veranderd. In Pillow Talk vertelt hij namelijk dat hij contact heeft gehad met een andere Islander, namelijk Gala. Pillow Talk-presentatrices Yaël en Sanne zeiden dat zij Kluuk en Gala wel bij elkaar vonden passen. En wat blijkt? Kluuk heeft haar al een berichtje gestuurd. "Ik heb haar gesproken", zegt hij. "Wel rustig aan hoor, er is contact, maar er is alleen nog maar een appje gestuurd."

Kluuk geeft aan dat hij ook wel open staat voor een date met Gala. "Ze is wel een type waar ik op zou kunnen vallen”, stelt hij. Maar, zegt hij: "Ik heb alleen heel veel types hoor." We will see!

Bron: Fem Fem, Pillow Talk | Beeld: Love Island