Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells: Giel Beelen getrouwd met zwangere vriendin Floor

De radio-dj deelt een prachtige foto van de grote dag.

Prachtig nieuws voor Giel Beelen en zijn grote liefde Floor. De twee zijn gisteren namelijk in het huwelijksbootje gestapt. Op Instagram laat de radio-dj weten dat ze getrouwd zijn én deelt hij een prachtige foto van de grote dag.

Mr. & Mrs. Beelen

Woensdag was het zover voor Giel en Floor, ze zijn getrouwd! "💍 23/08/23 ❤️ Mr. & Mrs. Beelen 👩‍❤️‍👨", schrijft Giel op Instagram bij een prachtige zwart-wit foto van hem en zijn kersverse vrouw. Daarop laat het stralende bruidspaar hun trouwringen zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels)

Gezinsuitbreiding

Begin juni deelde het stel ook al heugelijk nieuws, namelijk dat ze ouders worden. "Dit jaar heeft ons het allermooiste gebracht dat we ons hadden kunnen wensen: wij zijn in verwachting! 🥰", schreef Giel enthousiast op Instagram. Daarbij deelde de radio-dj een video van hem en Floor bij een prachtige sunset, waarop hij de babybuik liefdevol kust. Ook liet hij weten dat ze toen al op de helft was, wat betekent dat de mommy to be inmiddels hoogzwanger is. "We kunnen niet wachten om onze baby straks te laten zien hoe mooi de wereld is. 🗺️😍 Wat een reis, wat een avontuur", aldus Giel.

Felicitaties

Ook nu wordt het kersverse bruidspaar weer overspoelt met felicitaties. "Aaah zo leuk om jullie geluk te zien! Gefeliciteerd! ❤️, schrijft Tess Milne. "Maak er een mooi leven samen van met z’n 2,5en ❤️❤️❤️", reageert Maik de Boer. Verder zijn er felicitaties van onder meer Fajah Lourens, Olcay Gulsen en heel veel andere volgers. Ook namens Grazia natuurlijk van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @giels, RTL boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld