Wauw: Duncan Laurence deelt foto’s van sprookjesbruiloft

'Mr & Mr de Moor'

Duncan Laurance is afgelopen weekend in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Jordan Garfield. Op Instagram deelt de zanger een paar prachtige foto’s van zijn bruiloft.

Sprookje

“Mr & Mr de Moor ❤️”, schrijft Duncan bij de fotoserie, waarmee meteen duidelijk wordt dat lover Jordan zíjn achternaam heeft gekregen. We zien een reeks foto’s van het koppel en de prachtige locatie waar het huwelijk voltrokken werd. Gasten zijn speciaal afgereisd naar Zweden om Duncan en Jordan elkaar het jawoord te zien geven, en ze zijn niet teleurgesteld. Als je trouwt, dan doe je het goed – moet het stel gedacht hebben. Wat een sprookjesachtige locatie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duncan Laurence (@itsduncanlaurence)

Felicitaties

Op Instagram kan het kersverse echtpaar rekenen op de nodige felicitaties van bekend Nederland én daarbuiten. Zo laten Jim Bakkum, Davina Michelle en Jennifer Ewbank een lief berichtje achter, maar krijgt het stel óók de hartelijke felicitaties van niemand minder dan Songfestival-collega Conchita Wurst.

Liefdesverklaring

Hoewel Duncan doorgaans niet veel loslaat over zijn liefdesleven, wisten we in 2020 al wel dat hij in het huwelijksbootje zou stappen. Een paar maanden geleden verklaarde hij op Instagram nog uitgebreid de liefde aan Jordan. “Ik hou van jou. Bedankt dat je me weer in mezelf laat geloven”, schreef hij toen. “Voor het laten zien hoe ik weer van het leven moet houden. Voor het tonen van ware liefde is geen mythe of sprookje. Voor het bewijs dat liefde op het eerste gezicht echt is. (…) Omdat je me veilig en gezond houdt wanneer de wereld buiten te groot en zwaar wordt. Ik zou niet weten wie ik zonder jou zou zijn. En ik wil het eigenlijk nooit weten.”

Als dat geen ware liefde is, weten wij het ook niet meer. Namens Grazia uiteraard van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

Bron: Beau Monde, RTL Boulevard, Instagram @itsduncanlaurence | Beeld: NL Beeld, Instagram @itsduncanlaurence 

Laatste nieuws