Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok showt nieuwe look op Instagram

Wat staat dit Janice goed!

Nederlandse filmpremiere Barbie

We kennen Janice Blok vooral met lange, geblondeerde lokken. Op Instagram laat de presentatrice echter weten dat ze afscheid neemt van deze look. "Het is tijd", deelt ze daarover.

Lokken knippen

Op Instagram deelt Janice een foto waarop ze een heel andere look showt. Ook lijkt het erop dat ze de schaar in haar lokken heeft gezet, maar dat gaat binnenkort pas gebeuren. "Nee, ik heb mijn haar (nog) niet geknipt, maar dat ga ik wel doen", deelt Janice bij de post.

"Omdat mijn haar is afgebroken door het blonderen de afgelopen jaren, heb ik besloten om terug te gaan naar mijn eigen kleur (donderbruin), mijn extensions eruit te halen en ja – hier komt – een bob te knippen. Het is tijd."

Hallo krullen

Ook kunnen we op de foto zien dat Janice een heleboel krullen heeft. Daar vertelt de influencer ook meer over. "Op deze foto zie je mijn natuurlijke krullen en zit het vast met een knot en klemmetje aan de achterkant. Eigenlijk heb ik net als mijn zus een hele bos krullen! Maar door het stijlen en verven de afgelopen jaren is dit helemaal dood gegaan. This is the new me."

Janice's volgers zijn helemaal onder de indruk van haar prachtige krullen. "Vaker doen!", reageert iemand. "Je eigen krullen zijn zo mooi", vindt een ander. "Superleuk Janice. Flawless", reageert weer iemand. En daar sluiten wij ons helemaal bij aan: staat je fantastisch, Janice!

Beeld: NL Beeld / Heukers Media