Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Island-presentatoren Holly en Viktor onthullen: dit is hun indruk van de nieuwe Islanders

Ook speculeren de twee onderling altijd over de uitslag van Love Island.

Als Love Island-fans kijken we elke zomer weer uit naar het moment waarop de nieuwe Islanders voor het nieuwe seizoen worden onthuld. En daarin verschillen Love Island-presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst niet veel van ons. Met Grazia delen ze hun eerste indruk van de nieuwe cast.

Leuke personen

"Ik vind het een heel spontaan ogende groep", zo deelt Viktor wanneer we met hem en Holly bellen. "Het zijn allemaal mensen die er heel veel zin in hebben. Ik zie in hen wel een paar mensen die het programma gaan maken." Holly sluit zich helemaal aan bij die mening. "Het zijn sowieso weer leuke en spontane mensen bij elkaar."

Holly is benieuwd hoe de kandidaten het gaan hebben in de villa. "Het is elk jaar wel weer kijken hoe iemand het gaat doen. Soms denk je dat iemand er volledig voor gaat, maar dan klapt diegene juist dicht. En ook andersom gebeurt dat. Je weet van tevoren niet hoe ze zich zullen bewegen en hoe hun dynamiek in de groep gaat zijn, maar op het eerste oog hebben we volgens mij echt een supercast!"

Weddenschap

Al vanaf het moment dat Viktor en Holly de presentatie van Love Island voor hun rekening nemen, hebben de twee bij aanvang al weddenschappen over wat er tussen sommige Islanders zou kunnen gebeuren. Zullen ze dat ook dit jaar voortzetten? "We hebben dat voor dit jaar nog niet gedaan, maar we gaan dat zeker nog wel doen!", deelt Viktor. "Het is onze traditie."

Maar ondanks dat ze nu al enkele seizoenen meedoen als presentator, lijken ze niet veel succes te hebben op het gebied van voorspellingen. "Ze zijn bij mij nog nooit uitgekomen", lacht Viktor. "Ik weet eigenlijk helemaal niet of mijn voorspellingen weleens zijn uitgekomen", blikt Holly terug. "We voorspellen het wel elk jaar, maar we checken dus eigenlijk nooit of iemand gelijk had. Zo goed zit onze weddenschap dus in elkaar", lacht ook Holly.

Beeld: RTL