Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sad: Britney Spears gaat na ruim een jaar huwelijk vermoedelijk weer scheiden

Trouble in paradise...

Het leek zo'n mooi sprookje toen Britney Spears vorig jaar met haar grote liefde Sam Asghari trouwde. Toch blijkt hun huwelijk van korte duur, want er gaan hardnekkige geruchten dat de scheidingspapieren voor het koppel al klaarliggen.

Trouwdag

Na een relatie van vijf jaar mocht Britney Spears Sam Asghari vorig jaar eindelijk haar husband noemen. Op 9 juni gaven ze elkaar het jawoord tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles. De zangeres droeg een wedding dress van Donatella Versace en liep op het nummer I Can’t Help Falling in Love van Elvis Presley richting het altaar. Klinkt allemaal prachtig, maar nu is er vermoedelijk trouble in paradise.

Onoverkomelijke verschillen

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ laat namelijk weten dat Sam Asghari een scheiding heeft aangevraagd. Eerder deze week deden er al geruchten de ronde, maar nu lijkt TMZ ook daadwerkelijk de scheidingspapieren in handen te hebben. De reden voor de breuk zouden volgens Sam 'onoverkomelijke verschillen' zijn tussen hem en Britney. Hij zou al een team aan topadvocaten hebben ingeschakeld om financiële zaken wat betreft de scheiding te regelen.

Het koppel heeft zelf officieel nog niets bevestigd, dus we nemen het nieuws vooralsnog met een korreltje zout. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat zowel Britney als Sam gelukkig zijn – of dat nu mét, of zonder elkaar is. Let's hope for the best!

Bron: RTL Boulevard, De Telegraaf, Grazia archief | Beeld: NL Beeld