Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lifehacks: zo verstop jij je waardevolle spullen op het strand

Wij zetten 6 handige manieren op een rij.

The summer is back! Het is ein-de-lijk weer zonnig in ons land en dat betekent dat we ook in eigen land kunnen genieten van zomerse dagen op het strand. Of je nu in Nederland naar het strand gaat of in het buitenland, er is altijd één vraag: waar laat je je waardevolle spullen als je het water in gaat? Wij zetten zes handige lifehacks op een rij!

1. Luier

Misschien heb je het al in huis of moet je even een sprintje trekken naar de winkel. Hetgeen wat je nodig hebt is namelijk een luier. Niemand verwacht namelijk dat jij je portemonnee, telefoon, sleutels en sieraden in een luier verstopt. Rol de luier uit, stop je waardevolle spullen in de luier en rol deze weer goed op. Leg hem vervolgens op je strandlaken of in je tas. Iedereen zal denken dat het een gebruikte luier is.

2. Reinigingsdoekjes

Heb je geen luier bij de hand? Dan zijn er ook nog andere manieren om je spullen goed te bewaren. Zo kun je het bewaren in een leeg pakje van bijvoorbeeld de reinigingsdoekjes. Hiervoor is het wel belangrijk dat er geen schoonmaakmiddel meer in het zakje zit. Met het handige klepje kun je het er makkelijk in stoppen.

3. Pakje maandverband

Ook de verpakking van maandverband of tampons kun je gebruiken om je sieraden of telefoon in op te bergen. Haal de helft uit de verpakking en niemand heeft het door dat je hier spullen in verstopt hebt. Handig!

4. Zonnebrandfles

De zonnebrandfles is een veelvoorkomend product op het strand waardoor niemand doorheeft dat dit jouw stiekeme verstopplek is. Spoel eerst de fles goed om en knip er een opening in via de achterkant. Haal eventueel het etiket eraf om vervolgens weer over de opening te plakken.

5. Pringles

Je hebt 'm vast wel voorbij zien komen op social media: een bus Pringles is ook een ideale verstopplek. Eet eerst de chips op (ook geen straf) en maak de bus dan goed schoon. Hier kun je vervolgens je telefoon, sleutels en andere kleine spullen in opbergen.

6. Strandbal

De laatste tip die je kunt proberen is een strandbal. Want net als de zonnebrandfles, is de strandbal ook veel te zien op het strand. Voor deze tip heb je alleen geen strandbal nodig waarmee je nog wit spelen, maar eentje die al kapot is. Prik een gat in de achterkant en stop hier je spullen in. Leg hem op je strandlaken, alsof je hem later nog gaat gebruiken. Niemand heeft iets in de gaten.

Bron: Tips en Weetjes, LINDA. | Beeld: Adobe Stock