Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink open over kinderen krijgen: ‘Ben daar wel mee bezig’

'Het is wel moeilijker voor mij om vader te worden'

Boekpresentatie Dries Roelvink

Eind 2022 werd het leven van Donny Roelvink op zijn kop gezet toen hij de diagnose teelbalkanker kreeg. Gelukkig gaat het inmiddels weer hartstikke goed met hem en kijkt de Roelvink-telg weer vooruit. Zo vertelt hij in een nieuwe aflevering van Aran on Tour openhartig hoe het krijgen van kinderen nu gaat.

Kinderen krijgen

"Kan je kinderen krijgen?" vraagt presentator Aran Bade tijdens een ritje in de auto aan Donny. "Ik ben daar nu wel al mee bezig", deelt hij. "Het kan wel, maar het is wel wat moeilijker", legt hij uit. Voor zijn operatie kreeg hij namelijk nog een extra klap te verwerken. "Voor m'n operatie kwam ik erachter dat mijn zaad niet helemaal sterk genoeg was."

Positief en negatief nieuws

"Ik moest voor die operatie wat in laten vriezen", vertelt Donny. "Want het kan slechter worden met de jaren, dus dan heb je wat achter de hand." Vervolgens kreeg hij positief en negatief nieuws. Na het maken van een CT-scan bleek dat er geen uitzaaiingen waren, wat heel goed nieuws was. "Maar het minder goede nieuws is dat het zaad niet bruikbaar was dat ze hadden gevonden", deelt hij. "Achteraf gezien hadden ze op het moment van ontdooien wel nog iets... Er was wel iets bruikbaars, maar het was heel weinig. Dus het is wel moeilijker voor mij om vader te worden."

De Roelvinkjes

Binnenkort is Donny samen met zijn vader Dries Roelvink en broer Dave Roelvink weer te zien in een gloednieuw seizoen van De Roelvinkjes. "In de serie ga je vooral zien hoe ik en Donny ons ontplooid hebben van jongetjes naar mannen”, onthulde Dave onlangs al. “Van hun kun je dus hele spectaculaire dingen gaan verwachten”, haakt Dries daarop in. “En mij zie je er eigenlijk naar kijken, met een prachtig glaasje wijn”, lacht hij. Ha! Wij kunnen in elk geval niet wachten.

Bron: Aran on Tour, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink