Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de knappe vriend van Fabiola Volkers

Oeh la la!

Fabiola Volkers is helemaal in love. Onlangs deelde ze nog het verdrietige nieuws dat er een einde is gekomen aan haar vorige relatie en ze weer vrijgezel is, maar inmiddels is ze niet langer single. Op Instagram deelt de realityster een lieve foto met haar boyfriend.

Geen hot girl summer

We kennen Fabiola Volkers natuurlijk van programma’s als Temptation IslandFirst Dates en Echte Meisjes in de Jungle. Vorige maand liet ze nog weten dat ze een punt achter haar relatie had gezet. “Ik ben weer vrijgezel”, deelde ze toen op Instagram Stories. "Let’s start hot girl summer", eindigde ze haar berichtje destijds. Maarre, hot girl summer is alweer tot een einde gekomen.

Zo deelt Fabiola op Instagram een foto met haar (kersverse) boyfriend:

Nieuwe vlam

Op Instagram deelt Fabiola vol trots een stralende foto met haar vriend. Hoe de man in kwestie heet, houdt ze nog even voor zichzelf. Ook zou het zomaar eens kunnen dat ze is herenigd met haar ex. Zo vraagt een volger: "Nieuwe vlam?" onder de foto. Waarop Fabiola reageert: "Jaa back and better ❤️🙌." Bedoelt ze hiermee te zeggen dat ze terug is bij haar ex? Of dat ze simpelweg een nieuwe relatie heeft?

Hoe dan ook is duidelijk op de foto te zien dat de twee dol gek zijn op elkaar. We wensen de love birds heel veel geluk samen!

Bron: Instagram @fabiola.volkersofficial | Beeld: NL Beeld