Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Kris Kross Amsterdam-Jordy Huisman en vriendin Kathie

De twee hebben een grote stap in hun relatie gezet.

Geweldig nieuws voor Jordy Huisman, bekend van Kris Kross Amsterdam en De Verraders, en zijn vriendin Kathie. De twee hebben namelijk een huis gekocht! Dat maakt de dj bekend op Instagram. Ook deelt hij een aantal leuke foto's van het moment waarop ze het koopcontract tekenen.

Huis gekocht

Het stel hoeft het grote nieuws niet langer voor zich te houden: ze hebben een huis gekocht in Amsterdam. "We just bought a house in de Jordaan 💘", schrijven ze enthousiast bij het bericht op Instagram. Daarbij delen ze een tweetal foto's, waarop we onder meer zien dat ze het koopcontract tekenen bij de notaris. Een bijzonder moment!

Felicitaties

Onder de post op het account van Kris Kross Amsterdam stromen de felicitaties voor het stel binnen. "Te gek!!🔥 gefeliciteerd", schrijft Quinty Trustfull. "Congrats!!🙏", reageert Paul Sinha. "Wat cool! Gefeliciteerd 🙌", "Wat leuk! Gefeliciteerd en heel veel geluk en liefde met deze mooie stap😍" en "Geniet van jullie nieuwe stekje", klinkt het verder in de comments. Ook namens Grazia: van harte gefeliciteerd met jullie huis, Jordy en Kathie!

De Verraders

Afgelopen seizoen was Jordy nog te zien in De Verraders. De dj wist het ver te schoppen in het programma als Getrouwe, maar werd op het laatst moment door zijn broer Sander gechanteerd om verder te gaan als Verrader. Op straat merkten de Kris Kross-broertjes het effect van hun deelname. "Ik heb het gevoel dat mensen ons wat beter kennen. Vroeger waren we die jongens van Kris Kross en kenden ze vooral onze muziek, en nu weten ze ook wie wij zijn", vertelden ze na het programma. "Ze hebben zoiets van Sander is een vuile verrader en dat broertje van hem is best een leuke jongen, haha!"

Bron: Instagram @kriskrossamsterdam, Grazia archief | Beeld: NL Beeld