Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws voor fans van De Verraders

Dat wordt bingen!

Heel goed nieuws voor fans van De Verraders. Want terwijl we met smart wachten op een nieuw Nederlands seizoen, kun je nu ook de Australische versie van het populaire programma bekijken op Videoland. Enne, die is minstens net zo spannend!

The Traitors

De Verraders is van oorsprong een Nederlands format, maar ook over de grens is het een groot succes. Het programma is inmiddels namelijk ook al in België, Engeland, Amerika en Australië gemaakt. Enne, die Australische variant is vanaf nu te zien op Videoland. In The Traitors, zoals het programma down under heet, strijden 24 onbekende kandidaten op een prachtige locatie in de Zuidelijke Hooglanden om een zilverschat van 250.000 Australische dollar. Verder is het concept hetzelfde als in Nederland: de Verraders proberen het zilver voor zichzelf te houden, terwijl de Getrouwen proberen om de Verraders te verbannen. Tegelijkertijd hebben de Verraders elke nacht de kans om een Getrouwe te vermoorden.

Andere twist

De Verraders Australië wordt gepresenteerd door McLeod's Daugthers-ster Rodger Corser. En hoewel het programma bijna hetzelfde is als bij ons, heeft het toch een twist die nét iets anders is. In The Traitors zitten namelijk niet drie, maar vier Verraders. Wat wél hetzelfde is, is dat het down under net zo'n succes is als in Nederland. Een tweede seizoen kon dan ook niet uitblijven, en die is inmiddels dan ook aangekondigd. Daarin zullen zowel onbekende mensen als Australische sterren te zien zijn.

Alle twaalf afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf nu te zien op Videoland. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk