Zien: Doutzen Kroes geniet van zonovergoten vakantie met gezin

Het model geniet van een zonvakantie met haar man en kinderen.

Het is volop vakantietijd in Nederland! Hoewel het weer in ons kikkerlandje nog wat te wensen overlaat, is dat in het buitenland gelukkig wel anders. Ook Doutzen Kroes en haar gezin pakten hun koffers om van een welverdiende vakantie in een zonnig oord te genieten.

Op vakantie

Op Instagram neemt het model ons mee op een heerlijke familievakantie. “Vacation ❤️”, schrijft ze bij een serie zonnige kiekjes. Daarop zien we haar in het water spelen met hubby Sunnery James, poseert ze meermaals in bikini en genieten ze op het strand of op een terrasje. Heerlijk! Ook zijn de kinderen van Doutzen en Sunnery op de foto’s te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Happy family

Doutzen en Sunnery zijn al heel lang happy together. In 2010 bezegelden ze hun liefde met het huwelijk en gaven ze elkaar het jawoord. Samen hebben ze twee prachtige kinderen gekregen, zoon Phyllon en dochter Myllena. Hoewel ze samen een gelukkig gezin vormen, komen ze soms wel voor uitdagingen te staan. Voor de pandemie reisden de parents namelijk beide de wereld over, zij als model en hij als dj.

“We hebben het al die tijd ‘onder controle’ gehad”, zei Sunnery eerder. “We hadden wel een balans en wisten hoeveel tijd we voor ons gezin wilden en hoeveel tijd we wilden reizen. Het was goed gemanaged.” Na de coronaperiode zag hij echter in dat het gekkenwerk was. “In de drukste periode was ik een weekje thuis en daarna weer twee weken weg. Als ik geluk had, was je tien dagen thuis. Dus we waren nooit een maand samen. Nooit.” Heftig! Gelukkig kunnen ze nu met z’n allen genieten van de zon. Fijne vakantie!

Bron: Instagram @doutzen | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws