Back to the runway: Doutzen Kroes deelt kiekjes van Franse catwalkshow

Ook manlief Sunnery en hun prachtige dochtertje waren van de partij.

In januari dit jaar hintte Doutzen Kroes op een einde, of in elk geval tijdelijke stop van haar modellencarrière. Maar afgelopen weekend verscheen de Friezin toch weer op de catwalk – en waar beter dan modestad Parijs? Op Instagram deelt ze een serie fashionable runway-kiekjes én geeft ze ons een kleine peek behind the scenes met hubby Sunnery James en dochtertje Myllena.

Terug op de runway

Dit weekend stond Doutzen voor het eerst in lange tijd weer op de catwalk. Ze liep mee in de modeshow van Maison Alaïa, om een heel belangrijke reden. “Het begon allemaal met een coffee date met Montassar Alaya en Pieter Mullier. Ik had mezelf beloofd om te focussen op mijn connectie met de natuur en mijn familie.” Bij de vraag of ze dit weekend dus toch weer haar rentree op de runway wilde maken, moest Doutzen even goed nadenken.

“Het was alsof de wereld stilstond en ik niet kon reageren. Ik vertelde hem dat ik erover na zou denken”, legt ze uit. Uiteindelijk is haar dochtertje Myllena de doorslaggevende factor: “De volgende dag, toen ik rondliep in Parijs, dacht ik hoe geweldig Myllena het zou vinden om een tripje te maken naar deze incredible stad, en begon in mijn hoofd het balletje te rollen. Opeens voelden de Alaïa-show met Myllena daar als een geweldig idee! ”

Glamourleven

Doutzen legt uit dat ze het niet kon maken om Myllena niét mee te nemen: “Ze zou het me de rest van haar leven kwalijk nemen”, lacht Doutzen, “gezien hoeveel ze van kleding en glamour houdt. 🤣✨” En tja, geef de kleine Myllena eens ongelijk.

Op foto’s is dan ook te zien hoe Doutzen samen met haar dochter volop geniet van een weekendje Parijs. Van een exclusief kijkje achter de schermen bij de haar en make-up, tot een heerlijke city tour door la belle Paris: moeder en dochter genieten duidelijk van hun bezoekje aan de Franse stad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen)

Van de tuin naar een modeshow

“Ik koos ervoor om deel te zijn van deze ongelooflijke modeshow ter ere van Azzedine Alaïa en zijn familie, voor mijn dochter en voor mijzelf. Waarom zou ik geen tuinier kunnen zijn die once in a while op de runway staat?”

Ze sluit haar bericht af met een krachtige boodschap: “Herinneringen maken is waar het leven voor mij om draait.”

Bron: Instagram @doutzenkroes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws