Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sander Huisman deelt lief filmpje van thuiskomst na De Verraders

Ahw!

De Kris Kross Amsterdam-broers Sander en Jordy zagen in de finale van De Verraders, het zilver aan hun neus voorbijgaan. Sad! Maar na wekenlang weg te zijn van huis, stond er iets op Sander te wachten waar naar eigen zeggen 'geen zilver tegenop kan'. En wat bleek? Sander zijn drie koters wachtten hem met heel veel liefde op, zo zie we in een aandoenlijke video. Ahw!

Video

Dat Sander zijn gezin achterliet voor zijn deelname aan De Verraders, is hem vast zwaar gevallen. Des te leuker was het voor de dj om zijn gezinnetje weer in zijn armen te nemen. Daarom deelt hij op TikTok een té lieve video waarin hij zijn kinderen na een aantal weken ein-de-lijk weer ziet. "Hier kan geen zilver tegenop", schrijft hij bij de video.

@kriskrossadam Hier kan geen zilver tegenop! 🥹 #deverraders ♬ origineel geluid - Kris Kross Amsterdam

De Verraders

Hoewel Sander met een warm onthaal is ontvangen door het thuisfront, was dat in De Verraders niet het geval. Zo was de dj vanaf dag één al een verrader, samen met Maria en Katinka, die hij er vervolgens één voor één uitwerkte. Ook Jan mocht een beetje proeven aan de verrader-rol, maar hield het niet lang vol. Dit was daarom voor Sander hét teken om zijn broer Jordy te overtuigen om samen met hem in de rol van de verraders te kruipen.

Jordy stemde er uiteindelijk in mee, waardoor de broers tot het bittere einde streden. Helaas mocht het uiteindelijk niet zo zijn, en werden beide broers er in de finale uitgetrapt door getrouwe Billy, Noor en Chahid, die er uiteindelijk ook met het zilver vandoor gingen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: TikTok, NL Beeld