Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Rowéna over aanstaande bevalling: ‘Kijk er echt naar uit’

Ook deelt de mommy to be een prachtige foto van haar groeiende babybuik.

Rowéna Verdaasdonk is alweer een paar maanden zwanger en dus komt de bevalling ook steeds meer in zicht. Hoewel de mommy to be, die we leerden kennen in het allereerste seizoen van Love Island, daar eerst nog enorm tegen opkeek, is dat inmiddels helemaal omgeslagen en gaat ze vol vertrouwen de bevalling tegemoet.

Helemaal omgeslagen

Op Instagram houdt Rowéna haar volgers up to date over haar zwangerschap. Zo was het nu weer tijd voor een vragenrondje op Instagram Stories. "Hoe kijk je tegen de bevalling aan?" vraagt een volger tijdens die Q&A. "Een paar maanden geleden heb ik deze vraag ook beantwoord en toen was ik heel bang en had ik heel veel stress ervoor", blikt Rowéna terug.

Maar inmiddels is dat helemaal anders. "Nu is mijn gevoel helemaal omgeslagen haha. Het klinkt misschien raar, maar ik kijk er nu echt naar uit!" deelt ze. "Ik probeerde niet teveel aan angst of pijn te denken want hoe dan ook, het moet goedkomen. Zoooveel vrouwen is het gelukt dus heb er alle vertrouwen in! En we kunnen gewoon echt niet wachten om de baby te ontmoeten natuurlijk."

Beeld: Instagram @rowenaverdaasdonk

Babybuikje

Momenteel geniet Rowéna samen met haar lover van een zonovergoten vakantie in Saint-Tropez. Op Instagram deelt ze een prachtige foto van hun samen, waarop haar babybuikje goed te zien is. "Just the 3 of us 🤍🧸", luidt de caption. Ahw!

Begin mei maakt Rowéna bekend dat ze in verwachting is. "We houden nu al meer van je dan je ooit zou kunnen bedenken”, schreef ze toen op Instagram. Daarbij deelde ze een lieve foto met haar vriend waarop ze de echo vasthouden. Ook weten we inmiddels dat de twee een jongetje verwachten. Te leuk!

Bron en beeld: Instagram @rowenaverdaasdonk