Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hallo summer tan! HEMA verkoopt self tan drops

Wil je hebben!

Barbie European Premiere London

We love een gezond kleurtje op ons gezicht. Toch is de zonnebank allang geen optie meer en is het een hele klus om een juiste – en betaalbare – zelfbruiner te vinden. HEMA to the rescue, want de winkel verkoopt hele betaalbare self tan drops!

Zelfbruiner

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op huidverzorging en make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Dit keer zijn het de self tan drops van de HEMA waar gebruikers laaiend enthousiast over zijn. Het product zou namelijk perfect werken als zelfbruiner en voor een prachtig sunkissed resultaat zorgen. En dat voor een spotprijsje!

Koopje

Het flesje bevat 50 milliliter en kost nog geen zes euro. De drops zijn speciaal gemaakt voor je gezicht en decolleté en werken al binnen twee tot vier uur. Goed om te weten: er zit geen UV-bescherming in. Ga je de zon in? Dan kun je de self tan drops het beste mengen met je dagcréme of zonnebrand met SPF.

@hemanederland Zonder tomaatje 🍅, over een paar uur een chocolaatje! 🍫 #HEMA #summer #tandrops ♬ original sound - HEMA

"Zonder tomaatje, over een paar uur een chocolaatje", schrijft HEMA zelf op TikTok bij de video waarin ze de self tan drops laten zien. Breng een paar druppeltjes van de drops aan op je gezicht en smeer goed uit. Vind je het nog te licht? Wacht eerst even een paar uur tot het goed is ingetrokken. Better safe than sorry!

Bron: Girlscene | Beeld: TikTok, NL Beeld

Beauty
  • Margot Robbie attends ' Barbie ' - European Premiere at Cineworld Leicester Square in London, UK. Monday 12th July 2023. -, Credit:James Warren / Avalon