Aha! Zo haal je zelfbruiner dus van je handen af

Deze trucjes helpen je sowieso af van vlekkerige handen.

Lees ook

De zon schijnt en de rokjes en jurken worden weer uit de kast getrokken. Met een beetje zelfbruiner is er niets meer te zien van die witte melkflessen. Hoe fijn een self tan ook is, je zult vast herkennen dat je handen áltijd onder zitten. Gelukkig zijn er oplossingen voor deze struggle.

Handschoenen

De beste manier om veel te bruine handen te voorkomen is het aantrekken van handschoenen. De handschoenen voorkomen oranje handen, maar brengt de zelfbruiner ook mooier aan. Mocht je het nou toevallig niet in huis hebben, dan zijn er nog andere trucjes.

Lees ook: Zo mislukt het zelfbruinen nooit meer

Weken

Laat je handen vijftien minuten in warm water weken. Voeg een beetje badolie toe zodat het een hydraterend mengsel wordt. Door de olie voorkom je dat het zelfbruiner gaat intrekken. Dep vervolgens met een vochtige handdoek op de vlekken die je weg wil hebben. Maak cirkelvormige bewegingen en je handen zijn weer schoon.

Ook bestaan er speciale zelfbruiner removers en deze zijn er niet voor niets. Ze bevatten vaak exfoliërende ingrediënten. Daardoor kan de zelfbruiner makkelijk worden vervaagd.

Last but not least: als het zelfs niet lukt om met een self tan remover vlekken te verwijderen, is ontharingscrème nog altijd een oplossing.

Bron: Beautify | Beeld: The Boss

Laatste nieuws

Zie ook