Whait, what? Dit product kun je ook gebruiken als zelfbruiner

En het is ook nog eens vele malen voordeliger!

We love een gezond kleurtje op ons gezicht. Toch is de zonnebank allang geen optie meer en is het een hele klus om een juiste – en betaalbare – zelfbruiner te vinden. Volgens TikTok is dat laatste niet meer nodig, want gebruikers sferen bij deze gouden combi die samen het perfecte tanning product zouden vormen.

TikTok hack

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op huidverzorging en make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Dit keer is het de cream bronzer waar gebruikers laaiend enthousiast over zijn. En niet waarvoor ‘ie oorspronkelijk bedoeld is. Het product zou namelijk perfect werken als zelfbruiner en voor een prachtig sunkissed resultaat zorgen.

Cream bronzer als zelfbruiner

Er gaat een video viral op TikTok waarin Sofia Bendixby laat zien hoe ze een gezond kleurtje op haar gezicht tovert zonder zelfbruiner of foundation te gebruiken. Ze mixt hiervoor haar cream bronzer met wat moisturizer en brengt dit vervolgens aan op haar gezicht. Aan het begin zien we nog een bleek huidje, maar zodra ze het goedje erop smeert, ontstaat een gezonde teint.

@sofiabendixbyno makeup makeup look😽♬ Doo wop – Speed_songz.1

Een andere gebruiker is op het eerste gezicht wat sceptisch, maar draait volledig bij wanneer ze ontdekt wat deze magic trick voor haar doet.

@harrietquested__ #stitch with @sofia Apologies for the state of me but Summer hack #fyp #makeuptutorial #bronzingdrops #makeuphack #dupes ♬ original sound – Harrietquested_

Slimme move: ze gebruikt zonnebrandcréme in plaats van moisturizer. What? Zo kun je flawless en ook nog eens beschermd het zonnetje in. Wow, wat een mooie glow! Ga jij het uitproberen?

Bron: nsmbl, TikTok @sofiabendixby, @harrietquested__ | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws