Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jeugdsentiment! Er komt een Spy Kids-reboot

En dit is de releasedatum!

Het was dé kinderfilm van 2001: Spy Kids. We zijn inmiddels ruim twintig jaar en meerdere films verder, maar er komt een reboot van de filmreeks! Inmiddels weten we wie de rollen spelen en is er een eerste teaser gelanceerd.

Jeugdsentiment

In de Spy Kids-film uit 2001 komen Carmen en Juni erachter dat hun ouders een dubbelleven leiden. Ze blijken spionnen te zijn, maar worden op een dag ontvoerd waardoor de twee kids ook zelf in het wereldje van technische snufjes en spionage terecht komen. Later volgden er meerdere delen van de film. De laatste Spy Kids-film verscheen in 2011.

Reboot

Netflix heeft besloten dat het tijd is voor een reboot van de populaire films en dus kunnen we binnenkort een nieuwe film van Spy Kids verwachten. De reboot heet Spy Kids: Armageddon en tevens staat Spy Kids-regisseur Robert Rodriguez weer aan het roer. Helaas spelen de oude acteurs Antonio Banderas, Daryl Sabara, Carla Gugino, Steve Buscemi en Jessica Alba niet in de reboot, maar kunnen we wel Gina Rodriguez (Jane the Virgin) en Zachary Levi (Shazam!) verwachten. Zij spelen de ouders, Nora en Terrence Terrez. De kinderen worden gespeeld door Connor Esterson (Tony) en Everly Carganilla (Patty).

Netflix heeft inmiddels de teaser gedeeld en maakt ook meteen bekend wanneer we de nieuwe film op Netflix kunnen verwachten.

We hoeven niet lang meer te wachten op de reboot, want Spy Kids: Armageddon is vanaf 22 september te zien op Netflix. We can't wait!

Bron: Filmvandaag, People | Beeld: YouTube, Netflix (mediacenter)