Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: heeft de Bachelors Oriana een nieuwe lover?

Aahw!

We leerden Oriana kennen in De Bachelor, waar ze probeerde om het hart van Tony Junior te veroveren. Ze schopte het erg ver, maar een romance tussen de twee bleef helaas uit. Toch lijkt het erop dat de brunette inmiddels happily in love is!

De Bachelor

Het is alweer even geleden dat we Oriana leerden kennen. In 2021 reisde ze af naar het prachtige Kroatië om in De Bachelor het hart van Tony Junior te veroveren. Enne, even leek het erop dat er nog wel eens een romance zou kunnen ontstaan tussen de twee. Oriana schopte het namelijk tot de finale, samen met Julia. In de spannende slotaflevering bleek echter dat Tony meer gevoelens had voor Julia, en dus eindigde Orina als runner up en vloog ze zonder man aan haar zijde terug naar Nederland.

Nieuwe lover

We zijn inmiddels een paar jaar verder en het lijkt erop dat Cupido ein-de-lijk raak heeft geschoten. Dit weekend was Oriana namelijk op Het Amsterdamse Terrassen Festival, waar ze genoot van heerlijke drankjes, muziek, vrienden en...een nieuwe man in haar leven?

Beeld: Instagram @xoriana

De voormalig realityster deelt een aantal gezellige stories op Instagram van het festival. Op de allerlaatste story spotten we een onbekende man met wie Oriana het wel heel gezellig heeft. Om wie het gaat, dat blijft helaas nog even geheim. Ze heeft namelijk een wit hartje over hun gezichten geplaatst. Oeh la la!

Bron: Instagram @xoriana | Beeld: De Bachelor