Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar! Déze films en series verschijnen in augustus op Netflix

Van Grease tot The Twighlight Saga!

Hello august! Het is alweer augustus, en een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een hoop nieuwe titels op de streamingsdiensten. Benieuwd welke films en series je deze maand kunt streamen op Netflix? Wij zetten ze voor je op een rij.

Annie

De maand begint meteen goed, want op 1 augustus verschijnt de film Annie op Netflix. Hallo jeugdsentiment! Het verhaal over het roodharige weesmeisje – dat in de film uit 2014 bruine krullen heeft – in New York never gets old. Enne, aangezien we door alle regen deze week nog niet echt een zomergevoel hebben, is dit de perfecte gelegenheid voor een middagje op de bank. Genieten!

https://www.youtube.com/watch?v=O-lw0Jtmzn8&ab_channel=RottenTomatoesTrailers

The Twilight Saga

Goed nieuws voor fans van Twilight, want The Twilight Saga verschijnt op 1 augustus op Netflix. Er zijn maar liefst vijf films gemaakt in deze reeks – en natuurlijk hopen wij dat ze er allemaal op verschijnen zodat we een marathon kunnen houden.

https://www.youtube.com/watch?v=uxjNDE2fMjI&ab_channel=TheTwilightSaga

Heartstopper

The wait is almost over! Het tweede seizoen van Heartstopper verschijnt namelijk op 3 augustus op Netflix. De serie is een coming-of-age drama, die een romance tussen twee scholieren volgt. Het gaat over de zachtaardige Charlie (Joe Locke) en de stoere Nick (Kit Connor) die elkaar op school ontmoeten. De twee raken bevriend, waarna deze vriendschap zelfs uitgroeit tot meer. Ze raken verliefd, en gaan samen het avontuur aan om hun ware identiteit te vinden.

https://www.youtube.com/watch?v=tkkNXt7tJY8&ab_channel=Netflix

En nog veel meer

Nu het zomerweer nog even op zich laat wachten en het vooral regent, zitten we natuurlijk veel vaker binnen dan we eigenlijk zouden willen. Maarre, met het aanbod dat deze maand op Netflix verschijnt is dat helemaal niet erg – al kunnen we deze films en series natuurlijk ook prima op een strandbedje in Spanje bekijken. En naast bovenstaande highlights verschijnen er nog veel meer goede titels op de streamingdienst.

Netflix heeft zelf een handig overzichtje gedeeld op Instagram. Daarin zien we onder meer dat de klassieker Grease vanaf 15 augustus te zien is. Ook het tweede deel van seizoen twee van The Lincoln Lawyer, Forrest Gump, Jurassic World: Fallen Kingdom en de altijd vrolijke film Madagascar zijn deze maand te streamen. Dat wordt genieten!

Bron: Instagram @netflixnl | Beeld: Heartstopper (Netflix)