Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Sascha Visser heeft vriendin ten huwelijk gevraagd

De voormalig TMF-hottie stapt in het huwelijksbootje!

Heugelijk nieuws voor Sascha Visser! De acteur heeft zijn vriendin Giorgia namelijk op romantische wijze ten huwelijk gevraagd. Op Instagram deelt het gelukkige koppel de beelden van dit bijzondere moment.

Romantisch huwelijksaanzoek

"💍QUESTO E AMORE!!! I SAID YES TO THE LOVE OF MY LIFE💍🤍💒", schrijft Giorgia op Instagram. Oftewel in het Nederlands: "Dit is liefde! Ik heb 'ja' gezegd tegen de liefde van mijn leven". Daarbij deelt de beauty een video van het romantische huwelijksaanzoek. Tijdens een etentje op het strand in Sardinië ging Sascha namelijk op één knie voor zijn grote liefde.

Enne, de voormalig Kees & Co-acteur en TMF-hottie kan beginnen met het plannen van de bruiloft, want Giorgia heeft volmondig 'ja' gezegd op de vraag of ze de rest van haar leven met hem wil doorbrengen. Te cute! Het stel heeft samen al twee zoontjes, Jagger (geboren in 2017) en Johnny (geboren in 2020).

Felicitaties

Onder de post van Giorgia stromen de felicitaties voor het verloofde koppel binnen. "OMG zoooo leuk gefeliciteerd!!!" reageert Esther Vedder. "Geweldig!! Congrats 😍", schrijft Kelly Weekers. En Liza Sips zegt: "Gefeliciteerd!!! 😍✨️🍀". Andere volgers laten volop hartjes en gelukswensen achter. Ook Grazia wenst Sascha en Giorgia heel veel geluk samen, gefeliciteerd!

Bron: Instagram @girgiavalentina, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld