Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ka-Ching! Zo duur is de verlovingsring van Molly Mae

Wow!

Afgelopen weekend deelde Molly Mae Hague heugelijk nieuws op haar Instagram. She said yes! Tommy Fury heeft de Love Island-ster ten huwelijk gevraagd en dat leverde prachtige beelden op. Inmiddels pronkt er een prachtige ring om haar vinger en dat is ook haar volgers opgevallen.

Verloofd

Dikke ring

In de comments wordt Molly nogmaals overspoeld met felicitaties van haar volgers, maar kunnen een paar het ook niet laten om een opmerking over de ring te maken. "anyone else keep zooming in on the ring 😂", reageert iemand. En: "What a rock .. I’m not talking about the ones in the background", grapt iemand anders.

De ring valt dus duidelijk in de smaak bij volgers en ook experts konden het niet laten om eens te kijken naar het juweel om de vinger van de realityster. Een juwelenexpert heeft aan Daily Mail verklapt om wat voor ring het gaat. Het is een "voortreffelijke ovaalvormige diamant heeft die eruit ziet als zes karaat”, zegt hij. Enne, daar zit een behoorlijk prijskaartje aan. "Als de ring een hoge kleur en helderheid heeft, dan zou het sieraad naar schatting 600.000 pond waard zijn." Omgerekend is dat zo'n €700.000. Wow!

Bron: Fem Fem | Beeld: NL Beeld, Instagram