Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Geuze & Gorgels: Geen Controle begint op déze datum

'En we hebben er ook nog een podcast over gemaakt', onthult Monica.

Een tijdje geleden maakten Monica Geuze en Kaj Gorgels het ge-wel-dige nieuws bekend dat ze samen een programma aan het opnemen waren voor Videoland. Enne, nóg leuker nieuws: de startdatum van de serie is nu ook bekend!

Geuze & Gorgels: Geen Controle

In maart dit jaar maakte Videoland samen met Monica en Kaj bekend dat ze 'eindelijk uit de podcaststudio gaan' en een programma gaan maken waar fans en volgers mogen bepalen waar de twee besties heen gingen. Fans waren natuurlijk meteen laaiend enthousiast, just like us, en zonden massaal ideeën in waaruit het programma: Geuze & Gorgels: Geen Controle is ontstaan.

Vanaf 9 augustus

Enne, goed nieuws: Videoland heeft dinsdag ein-de-lijk de startdatum van het programma bekendgemaakt met een té leuke video van het duo. "9 augustus bij Videoland, de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle", maakt Kaj bekend. "We hebben de controle volledig uit handen gegeven en onze luisteraars van de podcast mochten bepalen waar we heen gingen."

En of de twee naar vette locaties werden gestuurd door hun achterban! "We hebben een roadtrip gedaan door Europa", laat Monica weten. Het hoogtepunt van de trip? "Uhm, een p*rnofilmpje regisseren", onthult Kaj dan. Wait, what?!

De dieptepunten

En bij de hoogtepunten, horen natuurlijk ook dieptepunten. "Iets wat meteen in me naar boven komt is toch wel de camping in Leipzig", bekent Monica. "Jeetjemina, what a nightmare", vult Kaj haar aan. Hm, wij zijn benieuwd. "En we hebben er ook nog een podcast over gemaakt", voegt Monica nog toe. "We hebben zó hard gewerkt, en dat zie je dus 9 augustus bij Videoland." Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten!

Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf 9 augustus exclusief te zien bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: NL Beeld