Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf deze datum is Red, White and Royal Blue te zien

Markeer deze datum meteen in je agenda!

We kunnen wel stellen dat het boek van Red, White and Royal Blue van Casey McQuiston een van de best gelezen boeken van vorig jaar was. Toen bekend werd dat er een film kwam over dit verhaal, waren we dan ook dolenthousiast. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten tot we de film kunnen zien!

Red, White and Royal Blue

Red, White and Royal Blue gaat over Alex Claremont-Diaz, de zoon van de Amerikaanse president, en de Britse prins Henry. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien. Tijdens de bruiloft van kroonprins Philip krijgen de twee een enorme ruzie, wat voor een intercontinentale PR-crisis zorgt. Om hun imago te redden, wordt het plan gemaakt dat de heren zich moeten gaan profileren als beste vrienden. Alex en Henry brengen daardoor veel tijd met elkaar door, en kunnen het gaandeweg steeds beter met elkaar vinden. Er ontstaat een verliefdheid die steeds sterker wordt...

Cast

Red, White and Royal Blue is zo'n populair boek, dat een verfilming niet uit kan blijven. De cast voor de film is inmiddels helemaal bekend. Taylor Zakher Perez – die we kennen van The Kissing Booth – neemt de rol van Alex Claremont-Diaz voor zijn rekening en Nicholas Galitzine – die eerder in Cinderella en Purple Hearts te zien was – kruipt in de huid van Prins Henry.

De film zal te streamen zijn op Prime Video. Overigens hoeven we niet lang meer te wachten tot we Red, White and Royal Blue kunnen zien. Vanaf 11 augustus staat-ie op Prime! Wij markeren deze datum meteen in onze agenda.

Naast Taylor Zakher Perez en Nicholas Galitzine zijn er nog meer bekende acteurs in de film te zien. Zo speelt Sarah Shahi – jawel, die we kennen van Sex/Life – de rol van Zahra Bankson, en kruipt Uma Thurman in de huid van president Ellen Claremont. We can't wait!

Bron en beeld: Prime Video