Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lio deelt foto van baby belly

Wauw!

Love Island-koppel Lio Verborgh en Marvin Trentels deelden begin maart dit jaar het heugelijke nieuws dat ze een kindje verwachten. Lio is inmiddels zo'n acht maanden in verwachting en heeft haar prachtige babybuik vast laten leggen tijdens een zwangerschapsfotoshoot.

Zwangerschap

Sinds Lio en Marvin bekend hebben gemaakt dat ze een kindje verwachten, houden ze hun followers op de hoogte van de zwangerschap. Zo deelde het stel tijdens een gender reveal party in april dat ze een jongetje verwachten. "It's a boy 💙", schreef het stel bij de post op Instagram.

Een maand geleden deelde Lio dat ze zeven maanden in verwachting is. Inmiddels is ze dus zo'n acht maanden in verwachting en maakt ze zich klaar voor de laatste loodjes. Tijdens een zwangerschapsshoot heeft ze haar groeiende baby belly in elk geval laten vastleggen. En wat ziet ze er prachtig uit!

Kleine ontmoeten

Marvin en Lio kunnen niet wachten om hun kindje in hun armen te sluiten. "Nog een aantal weekjes. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten lieve schat", deelde Lio een paar dagen geleden op Instagram.

Eerder onthulde het stel al in gesprek met Grazia dat ze dolgraag kinderen willen. "Ik word bijna dertig en ik heb vroeger altijd gezegd dat ik kinderen wilde voor mijn dertigste", deelde Marvin daarover. "Niet dat dat een must is, maar alleen als het met de juiste persoon is. Als dat nog zou kunnen met Lio dan is dat uiteraard wel tof, maar we willen er geen druk achter zetten."

We wensen Lio heel veel succes met de laatste loodjes!

Beeld: Love Island