Babynieuws! Love Islands Lio en Marvin verwachten eerste kindje

De eerste Love Island-baby is een feit!

De eerste Love Island-baby is on its way! Gisteravond maakten Lio Verborgh en Marvin Trentels namelijk het heugelijke nieuws bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachten.

Love Island

Lio en Marvin leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van Love Island. Helaas haalden ze de grote finale niet, maar dat maakte voor het stel niet uit. Sinds de zomer van vorig jaar hebben ze officieel een relatie en ze zijn nog altijd happy together. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee dat ze gaan samenwonen én binnenkort verwelkomen ze een nieuw gezinslid.

Zwanger

Gisteravond maakte Lio op Instagram bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje samen met Marvin. “An adventure is about to begin 🖤”, schreef de realityster bij een lieve zwart-wit foto van hun samen, waarop ze de echo vasthouden. En daarmee is de eerste Love Island-baby uit Nederland en België een feit. Van harte gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MT (@marvintrentels)

Felicitaties

Onder de post stromen de felicitaties binnen voor de parents to be. “EINDELIJK BEN ZO BLIJ VOOR JULLIE 🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼”, schrijft Love Islands Jules enthousiast. “Dit wordt echt de mooiste baby oooooit!!!!!!! 😍❤️💕💚💙🫶🏼❤️💕💚🫣”, schrijft Love Islands Jotti. Ook realitysterren Amandine, Raphaella, Lennert, Imen, Fe en een heleboel volgers feliciteren het stel.

Bron: Instagram @marvintrentels en @lioverborgh | Beeld: Love Island  

Laatste nieuws