Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nikkie Plessen omarmt zomertrend dú moment: bold colors

Stap uit je comfortzone en GO BOLD!

Omarm de trend van het moment: felle kleuren! Dit seizoen staat helemaal in het teken van levendige tinten die jouw look naar een hoger niveau tillen. Van heldere kleuren tot tropische prints, de modewereld is gevuld met een explosie van kleuren die je garderobe nieuw leven inblazen. Kijk hoe Nikkie Plessen dit terug laat komen in de nieuwste collecties van NIKKIE en ontdek hoe jij deze nieuwe trend helemaal gaat rocken!

Felle kleuren

Felblauw, -groen en -oranje zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze levendige tinten zorgen voor een onmiddellijke humeur booster. Met een haltertop, maxi-jurk of tas in een felle kleur maak je een statement. Combineer dit met neutrale kleuren, zoals een denim, beige of wit, voor een frisse en stijlvolle look.

Printen en patronen

Felle kleuren komen nog beter uit in opvallende prints. Kies voor bloemen-, geometrische of dierenprints in combinatie met felle kleuren om een echt fashion statement te maken. Durf te spelen met patronen en kleuren om een visueel spektakel te creëren om overal de aandacht te trekken!

Kleur coördinatie

Co-ords, ook wel bekend als matchende sets, zijn niet alleen trendy, maar ook veelzijdig en eenvoudig te dragen. Bij NIKKIE zien wel veel co-ords in felle kleuren die je kunt rocken voor elke gelegenheid. Co-ords bestaan uit een bij elkaar passende set van boven- en onderkledingstukken, die qua kleur, patroon en stijl perfect op elkaar zijn afgestemd, zoals te zien bij Nikkie en vele influencers. Door te kiezen voor een kleur gecoördineerde stijl, creëer je direct een complete outfit zonder de moeite van het mixen en matchen van verschillende items.

Pop of color

Als je nog niet helemaal klaar bent om je volledig onder te dompelen in de wereld van felle kleuren, dan kun je beginnen met het toevoegen van kleurrijke accessoires aan je outfit. Kies voor een oranje schoudertas, een blauw riempje of een sjaal met print voor in je haar. Accessoires zijn een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien!

Wees niet bang om te spelen met verschillende tinten en combinaties. Maak een statement met levendige kleuren die jou laten stralen als nooit tevoren! Wij weten één ding zeker; we gaan een kleurrijke zomer tegemoet!

Bron & Beeld: NIKKIE